Yhdysvaltain kongressiedustaja Emmer sanoo, että Bitcoin on parempi kuin keskitetty Fiat-raha

Tom Emmer, Minnesotan kuudennen kongressialueen Yhdysvaltain edustaja, on sanonut 3. elokuuta 2020 jaksossa Anthony Pomplianon „Pomp Podcast”, Bitcoin on tullut jäädäkseen, koska sen hajautettu luonne antaa sille merkittävän edun fiat-valuuttojen suhteen, mukaan lukien USD. Emmer sanoo, että tuhoisa koronaviruspandemia sekä Yhdysvaltain lainanantajille äskettäin annetut salausoikeudet tekevät bitcoineista (BTC) vahvempi ja tuhoutumaton pitkällä tähtäimellä.

Bitcoin ei mene pois

Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin vuoden 2008 maailmanlaajuisen finanssikriisin jälkimainingeissa antaakseen massoille hajautetun rahajärjestelmän, jota hallitus ei hallitse. Nopea eteenpäin vuoteen 2020 ja COVID-19 -pandemia on käynnistänyt uuden vakavan taloudellisen romahduksen, joka puristaa maailmantalouden. Tilanne on pakottanut Yhdysvaltoja tulostamaan enemmän kuin3 biljoonaa dollaria lieventää terveyskriisin kielteisiä taloudellisia vaikutuksia.

Nyt tasavallan edustaja Emmer on huomauttanut Morgan Creek Digitalin perustaja Anthony Pomplianon Pomp Podcast -tapahtumassa, että Bitcoinin hajautettu luonne erottuu siitä hallituksen kontrolloimissa fiat-valuutoissa, koska sitä ei voida manipuloida tai hallita yhdessä yksikössä.

Kun maailma pyrkii edelleen pitämään virusta, etukäteen ajattelusijoittajat Yhdysvalloissa ovat pinoamassa bitcoineja (BTC) ja muita kryptovaluuttoja pyrkiessään suojaamaan vakavaa rahainflaatiota vastaan. Samoin valuutan valvontatoimisto (OCC) on antanut Yhdysvaltain pankeillemene eteenpäin säilyttää bitcoinit ja muut digitaaliset omaisuuserät.

Tätä taustaa vasten Emmer sanoo, että lippulaivaan ketjupohjaiseen digitaaliseen valuuttaan on tullut pysyä ja se tulee vain vahvistumaan.

Hänen sanoin:

”Kun tulemme ulos kriisistä, Bitcoin ei katoa. Se tulee vahvemmaksi. Ja nyt Brian Brook, väliaikainen valuutanpitäjä, sanoo: „Hei, laitokset, voit aloittaa bitcoin-pankkitoiminnan. Voit tarjota sille kodin, voit alkaa työskennellä sen kanssa. ”

Bitcoin ei ole ongelma

Kongressin edustaja, joka on aina pitänyt yllä liberaali asenne salattua pääkirjateknologiaa (DLT) kohti on tehnyt selväksi, että hän ei pidä ”keskitetystä valvonnasta”, koska tällaisissa järjestelmissä on yksi vikakohta.

Emmer mainitsi viimeaikaisen Twitter-hakkerointi joka antoi huonoille toimijoille mahdollisuuden järjestäytyä massiiviseen bitcoin-ilmaisuhuijaukseen ja Kiinan hallituksen suorittamaan Wuhanin maakunnan täydellinen sammuttaminen, kun koronavirus alkoi levitä, esimerkkeinä keskitetyn valvonnan kielteisistä vaikutuksista.

Hänen sanoin:

“Katso, Twitter on ongelma. He ovat sekaisin, mutta eivät Bitcoin. Twitter, tietoturvasi ei ollut riittävä. He hakkeroivat Twitteriä, ja sinulla on pahoja poikia kaikkialla. ”