Fidelity Digital Assets Citat Bitcoin Creator Satoshi Nakamoto i senaste investeringsavhandling

Fidelity Digital Assets (FDA) citerar Satoshi Nakamoto i sin senaste rapport om avhandling.

Den Avhandlingen är en del av en rad rapporter som undersöker de perspektiv som driver intresse och investeringar i Bitcoin

FDA är anslutet till Fidelity genom moderbolaget Fidelity Management & Research (FMR). Ett av de största finansiella företag i världen, Fidelity har ett uppskattat värde av 7 miljarder dollar av tillgångar under förvaltning (AUM).

FDA kommenterar sina resultat och säger att det har lärt sig att investerare ser bitcoin som en ambition för värde och samtidigt noterar den begränsade kunskapen om detsamma av intressenterna.

Dessutom konstaterar FDA att den nuvarande investeraren „skäl för att etablera exponering nu“ utgår från en övertygelse om att bitcoin „kommer att bli en mycket större marknad om den används allmänt som en butik med värde i framtiden.“

Denna optimistiska investeringsuppfattning passar bra med en berömd Satoshis offert som FDA inkluderar i denna bitcoin-investeringsavhandling.

Satoshi skrev:

Det kanske är meningsfullt bara för att få några i fall det tar tag på. Om tillräckligt många människor tänker på samma sätt blir det en självuppfyllande profetia.

Nuvarande investerare i bitcoin är hoppfulla att myntet i slutändan kommer att uppnå målet att bli en butik med värde trots de nuvarande problem med volatilitet.

Som investeringsavhandlingen vidare förklarar, med tiden bör „volatiliteten fortsätta att minska relativt de nuvarande nivåerna när berättelser konvergerar.“

Samtidigt tror investerare som intervjuats av FDA som en del av denna uppsats att nästa våg av medvetenhet och antagande kan drivas av externa faktorer, såsom enastående nivåer av interventioner från centralbanker och regeringar.

Långvarigt medvind som kan driva antagande inkluderar användning av bitcoin för att bevara rikedom mitt i „långsam och stadig“ inflation och „övergående generationsförmögenhetsöverföring till millennials, som ser bitcoin mer gynnsamt än andra demografi.“