Bitcoin minedrift vanskeligheder stiger med omkring 11%

Bitcoin-minedriftsproblemet blev justeret i dag med en massiv stigning på 11%. I henhold til data leveret af BTC.com vil denne stigning på 11% skubbe minedriftens vanskeligheder over 20 billioner for første gang.

Sidste gang minearbejdsvanskeligheden havde ramt 20 billioner var den 17. oktober 2020. Efter denne justering syntes BTCs pris dog at være steget højere fra $ 11.000.

Selv om justeringen i oktober kun steg med 3,6%, steg vanskeligheden den 9. januar med 11%, hvilket gjorde det vanskeligere for minearbejdere at udvinde BTC. I betragtning af den høje pris på det digitale aktiv har minedrift af BTC været vanskelig, men det har ikke haft en negativ indvirkning på minearbejdere lige nu.

I stedet for, at BTC-prisen markerede nye toppe i 2021, har dens hashrate også bemærket en skarp stigning. Dette betød, at minearbejderne satte mere beregningskraft ind i BTC-netværket – et lovende og positivt tegn.

Hashkraften i netværket har også ramt en højeste tid på 149.652 EH / s, og den stigende vanskelighed vil yderligere drive hash-hastigheden af det digitale aktiv.

Denne justering følger også et af de største fald i sværhedsgraden. I november 2020 var minedriftens vanskeligheder faldet med 16%, lige efter at prisen ramte 2017 ATH omkring $ 19k. Dette bliver den første vanskelighedsjustering i 2021, og prisen på Bitcoin Bank har allerede steget 52% siden den sidste justering den 28. december 2020.

Imidlertid pegede den stigende vanskelighed også på et farligt område, som Miners ‚Position Index [MPI] var på. Metricen giver indsigt i, hvordan minearbejdere, der skifter deres BTC-positioner, kan påvirke aktivets prishandling. En værdi over 2 antydede, at minearbejdere solgte deres optjente BTC i belønninger, mens et negativt angav, at de holdt fast i deres BTC og forventede gunstige markedsforhold.

I øjeblikket var metricen på 4, hvilket foreslog, at minearbejdere var begyndt at sælge deres BTC på dette niveau. De skarpe pigge har været synlige i et stykke tid nu, og data antydede øgede udgifter fra minearbejdere.

Ovenstående diagram viste, at minearbejdere har brugt 10.840 BTC inden for en uge, mens de genererede 7.050 BTC. Udgifterne har været stigende på dette nye prisniveau. Da vanskeligheden justeres højere, kan vi muligvis se ændringer i Bitcoins miner-økosystem.